Hibaüzenet

  • Notice: Only variables should be passed by reference eval() függvényben (/home/mab-pharma.hu/public_html/modules/php/php.module(75) : eval()'d code 140 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/mab-pharma.hu/public_html/includes/menu.inc 2290 sor).

Welcome to MAB General Investments Plc. (MAB Általános Befektetési Zrt.)

Missziónk és Víziónk

A MAB Pharma Zrt. egy olyan professzionális gyógyszerkereskedelmi vállalat, melyet kollégái magas fokú elkötelezettsége és régmúltra visszatekintő szakmai múltja hívott életre. Eltökéltek vagyunk a kiváló minőségű, de árban mégis versenyképes gyógyszerek és készítmények hatékony piaci forgalmazása iránt.

A MAB csoport tagjaként a hosszú távú, kölcsönösen előnyös és etikus üzletvitel alapfilozófiánk. Rugalmas, ügyfélorientált hozzáállásunk, jelentős piaci és szakmai tapasztalataink révén partnereinkkel különösen hosszú távú és stratégiai együttműködésre törekszünk.

Missziónk és víziónk a 100%-os elégedettségű Ügyfél:

Vállalatunk víziója a páciensek magasabb és jobb életminőséghez segítése. Vállalati Ügyfeleink számára pedig személyre szabott, magas színvonalú támogatás elérése a marketingben és a kapcsolódó területeken felmerült feladataik megoldásához, úgy hogy partnereink lehetőségei és elvárásai alapján rugalmasan alakítsuk ki azt az egyedi konstrukciót, amely sikerre viszi az együttműködést.